Bent u op zoek naar een Land Rover Approved?

Land Rover approved is een certificaat dat wordt gegeven aan jonge Land Rover occasions. Hiermee wordt gegarandeerd dat de auto in onberispelijke staat verkeert.

Elke Land Rover is ontworpen voor toonaangevende offroad-capaciteiten en perfect weggedrag. Dat betekent dat ons approved-programma tot het uiterste moet gaan om te garanderen dat al onze auto’s opgewassen blijven tegen die uitdagingen, hoe zwaar u uw Land Rover ook op de proef stelt. Uw Land Rover approved-auto is zo probleemloos als u mag verwachten. Om te garanderen dat de dealer u een auto verkoopt die in onberispelijke staat verkeert, is er de approved-belofte aan de klant. Die geeft u absolute gemoedsrust en staat garant voor een betrouwbare en duurzame auto. Het certificaat Land Rover approved wordt uitsluitend toegekend aan jonge Land Rover occasions, nooit ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller en die voldoen aan Land Rover’s zeer strenge kwaliteitseisen.

Op deze pagina geven wij advies over hoe je de juiste keuze kan maken voor een prachtige Land Rover Approved!

 

Kom langs bij Kroymans om de Land Rover Approved van uw dromen te vinden!

 

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom aan de Oscar Romerolaan in Hilversum om al onze Approved Land Rovers te bewonderen. Ook kunt u vrijblijvend bij ons binnen stappen om de mogelijkheden met betrekking tot een Land Rover met het Approved label van Kroymans te bespreken.