land rover: plug-in hybride modellen 

Plug in hybride modellen

Op deze pagina vertellen we u alles over de Land Rover plug in hybride modellen. Allereerst zullen wij u iets vertellen over plug-in hybride, ook wel PHEV genoemd. Rechts ziet u een Engelstalige video die u meer vertelt over plug-in hybride. Op deze pagina zullen wij verder aan u toelichten wat het precies inhoudt en waarom PHEV een goede keuze is. 

Wat is het & hoe werkt PHEV?

De voordelen van een PHEV

Een PHEV heeft diverse voordelen, die wij hier voor u zullen opsommen:

- Het gebruik van twee motoren: u bent niet afhankelijk van een motor maar kunt gebruik maken van beide motoren. Hierdoor kunt u altijd uw rit op de weg vervolgen. 

- Een hybride auto is beter voor het milieu: omdat u ook grotendeels elektrisch kunt rijden zorgt dit voor minder uitstoot. 

- Een hybride auto heeft een groter bereik als een elektrische auto: doordat de brandstofmotor het van de elektromotor kan overnemen heeft u een langer bereik dan wanneer u alleen met de elektromotor zou rijden. 

- U kunt zelf bepalen hoe u wilt rijden: in een PHEV kunt u zelf bepalen met welke rijmodus u rijdt. 

- U kunt uw Land Rover ook door middel van Plug-in opladen: een PHEV heeft als voordeel op een hybride auto dat je hem niet alleen tijdens het rijden kunt opladen, maar ook middels een plug in, Hierdoor weet u zeker dat uw elektromotor er bij de volgende rit weer helemaal klaar voor is. 

 

Al met al voordelen om te kiezen voor een Land Rover Plug in Hybride. 

Details over de pHEV