NEW DEFENDER: 18 juni 2020 bij Kroymans!

Na maar liefst 71 jaar is het zo ver: wij mogen de nieuwe uitvoering van de iconische Land Rover Defender verwelkomen in onze showroom, namelijk de New Defender. Vanaf 18 juni 2020 kunt u bij Kroymans terecht om de New Defender te bewonderen.

De Land Rover Defender is een absoluut icoon uit de autowereld. Het oermodel van deze rasechte Britse terreinwagen is voor het eerst compleet vervangen. De moderne interpretatie van de Defender brengt veel nieuwe technologieën, maar is – net als het origineel – een ontzettend sterke terreinwagen.

Uiteraard is het mogelijk om een proefrit te maken in de New Defender. Zo komt u pas écht te weten hoe robuust deze auto is. Klik op de onderstaande button om een proefrit aan te vragen.

 

Kenmerken van de New Defender

In de basis is de New Defender juist een auto die bovengemiddeld robuust en ‘simpel’ is gehouden. Zelfs van alle huidige Land Rovers, die stuk voor stuk hun mannetje staan op slechte wegen en ruig terrein, spant de New Defender toch echt de kroon bij extreme omgevingen. Standaard heeft de auto vierwielaandrijving met voorzieningen die hem door de meest onherbergzame gebieden moeten loodsen.

Het compleet nieuwe uiterlijk past bij de geschiedenis van deze ruigste Land Rover. Het reservewiel op de achterdeur valt op, net als de elementen van traanplaat op de motorkap, de vierkante lijnen en het sleepoog dat uit de achterkant steekt. Als charmante knipoog naar de originele Defender zitten er extra raampjes in het dak. Daarmee krijgen met name de achterste inzittenden het ultieme ‘safarigevoel’.

De New Defender kan door maximaal 90 centimeter diep water rijden en is tijdens de ontwikkeling getest onder extreme omstandigheden. Denk aan tests in woestijnen bij 50 graden, bij min 40 graden op de Noordpool en op 3.000 meter hoogte in de Amerikaanse Rocky Mountains.

Hoewel de New Defender meer luxe details heeft dan zijn iconische voorganger, laat ook het interieur zien dat deze auto niet bang is om vies te worden. Op verschillende plaatsen in de auto zitten handgrepen. Als eerbetoon aan de originele Defender zijn er zichtbare schroeven en stukken kaal plaatwerk die het ruige karakter moeten benadrukken.

Voor wie de buitenkant van de New Defender wil opleuken, biedt Kroymans vier verschillende accessoirepakketten aan. De Explorer Pack, Urban Pack, Adventure Pack en Country Pack hebben allemaal hun eigen uiterlijk en voorzieningen die zijn afgestemd op specifiek gebruik. Zo bestaat het Explorer Pack, dat bedoeld is voor extreem terreinrijden, onder meer uit een snorkel waarmee de auto blijft ademen onder water en een speciaal ontwikkelde daktent.

 

Uitvoeringen van de New Defender

Dit jaar komt de New Defender in drie verschillende lengtes op de markt: de nieuwste Land Rover wordt op 18 juni 2020 bij Kroymans leverbaar als ‘Defender 110’. Later in 2020 volgt de ‘Defender 90’, een kortere versie met drie deuren. Het is al wel mogelijk om de ‘Defender 90’ eerder te bestellen.

De Nieuwe Defender bij Kroymans

Bent u ook al zo enthousiast over de New Defender? Kom dan langs in onze showroom en maak kennis met deze robuuste auto in onze showroom. Wilt u vast meer informatie over deze droomauto? Kom dan gerust langs bij Kroymans, wij vertellen u graag meer! Ook voor een proefrit bent u van harte welkom bij Kroymans.