Julian Jordan rijdt de New Defender van Kroymans

Kroymans Land Rover voor Julian Jordan

 

Bij Kroymans kennen wij gelukkig veel fijne vaste klanten die met regelmaat langs komen in Hilversum om de nieuwste modellen Aston Martin, Ferrari, Karma, Land Rover en Jaguar te bewonderen. Af en toe stapt er ook wel eens een bekende Nederlander onze showroom binnen. Zo rijdt Don Diablo in een indrukwekkende Jaguar F-TYPE van Kroymans. Maar ook Land Rover is gewild bij BN'ers. Julian Jordans' oog is gevallen op de New Defender. Hij is al jarenlang ambassadeur van Kroymans Land Rover en is één van de eersten die met een robuuste New Defender van Kroymans de weg op gaat.

Uiteraard deed Julian Jordan dat geheel in stijl: zijn eerste rit in de New Defender ging richting de Veluwe - dé plek waar hij in zijn vrije tijd inspiratie opdoet - waar hij letterlijk bovenop de New Defender een set had gebouwd om te draaien. Dat gaf uiteraard veel bekijks, zo was te zien op zijn social media kanalen.

Als ambassadeur is Julian Jordan vaak bij ons over de vloer. Zo staat er voor aankomend najaar een spectaculair DJ Seminar van hem op het programma, waar hij in onze tot disco omgetoverde showroom de fijne kneepjes van het vak gaat leren aan relaties van de Kroymans Land Rover Club.

 

 

Interesse in een Land Rover van Kroymans?

De New Defender is een absoluut icoon. Het oermodel van deze rasechte Britse terreinwagen is voor het eerst compleet vervangen. De moderne interpretatie van de Defender brengt veel nieuwe technologieën, maar is – net als het origineel – een ontzettend sterke terreinwagen. Sinds 18 juni 2020 is deze prachtige auto te vinden in onze showroom. Klik hier om meer te lezen over de New Defender. 

Wilt u net als Julian Jordan ook rondrijden in een Land Rover van Kroymans?

Kom dan naar onze showroom in Hilversum om de nieuwste Land Rover modellen te bewonderen. Naast de nieuwste Land Rover auto's hebben wij ook een ruim aanbod occasions en tweedehands auto's. 

Ervaren hoe een Land Rover rijdt? Vraag gerust een proefrit aan bij Kroymans.