Voordelen

LAND ROVER DIENSTEN

 • LAND ROVER ASSISTANCE VERLENGEN

  U houdt uw Land Rover natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. En onderweg geniet u tijdens de garantieperiode van de gemoedsrust die Land Rover Assistance biedt bij eventuele pech onderweg. Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Land Rover Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud of laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Land Rover voor een periode van 1 jaar.

  Lees meer
 • LAND ROVER ONDERHOUD: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

  Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. 

  Lees meer
 • Land Rover Garantie

  De Land Rover garantie omvat een uitgebreid pakket kenmerken en voordelen die in overeenstemming zijn 
  met het hoge niveau van onze after sales dienstverlening. In deze sectie vindt u een overzicht van wat door de garantie wordt 
  gedekt en wat u moet doen om van alle voordelen te kunnen genieten.

  Lees meer
 • Land Rover InControl

  Land Rover InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

  Lees meer
 • Land Rover Pivi & Pivi Pro

  Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

  Lees meer
 • Maintenance & Parts
  Onderhoud en reparatie

  Om uw Land Rover in perfecte conditie te houden, is professioneel onderhoud essentieel. Dit kan door het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt of het repareren van kleine schades. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur om uw Land Rover weer zo snel mogelijk de weg op te krijgen. Ons team van ervaren technici staat graag voor u klaar.

  Lees meer
 • Twee kleurige Range Rover
  SOTA update

  Moderne auto’s zijn vandaag de dag voorzien van geavanceerde software. Deze software heeft af en toe een update nodig. Deze updates komen dan binnen via het softwaresysteem van uw Kroymans Land Rover. Vergelijk het maar met de software updates zoals u die uitvoert op uw smartphone.

  Lees meer
 • Land Rover rijdend over weg
  Snelservice

  Kleine problemen kunnen soms op vervelende momenten optreden. Merkt u dat uw Land Rover kleine ongemakken vertoont? En gaat u binnenkort op vakantie of heeft u een zakelijke reis op de planning staan? Neem dan contact op met uw Land Rover dealer Kroymans. Met deze service weet u zeker dat de problemen van uw auto snel verholpen zijn en ze uw vakantie of zakenreis niet belemmeren. 

  Lees meer
 • Voor-zijkant zilveren Land Rover
  Banden

  Een auto die is voorzien van kwalitatief goede banden rijdt een stuk aangenamer en bovendien veel veiliger. De remweg is korter en de auto ligt stabieler op de weg. Om de levensduur van uw banden optimaal te benutten is het belangrijk om af en toe de staat te controleren. 

  Lees meer